Sunday, August 2, 2009

JODOH WAJAH SEIRAS ?

Orang tua-tua kata, jika wajah sepasang kekasih itu seiras bermakna mereka berdua ada jodoh untuk bersama. Jodoh ni, dia ada irasnya. Wajah seseorang itu biasanya seiras dengan jodohnya. Kalau tak seiras dengan si jodohnya, mungkin dengan bakal mak mertua ke, pak mertua ke, iras dari segi rupa, kelakuan dan sebagainya. Tak tahulah sama ada ianya mitos ke, dongeng ke, atau kebetulan ke.

Jadi, sesiapa yang solo single tu, cari-carilah sesiapa yang muka seiras. Mana lah tahu itu jodoh anda. Jika sepasang couple itu mempunyai wajah iras-iras ataupun sama, couple itu akan bahagia sepanjang masa. Mungkin juga seiras yang dimaksudkan ialah sekufu (setaraf, sefahaman, setara) .

Berdasarkan TEORI TULANG RUSUK , mean seorang wanita(isteri) itu diciptakan dari tulang rusuk lelaki(suaminya) . So , walau mcm mane sekalipun , wanita itu tetap akan kembali kpd dari mana die berasal iaitu ke lelaki yg mana tulang rusuknya diambil utk dijadikan that girl la.

So , jika die milik kamu , memang die akan kembali utk melengkapi tulang rusuk yg hilang tu . Balik kpd dari lelaki mana dia berasal .


*Sume ny ak jpe dry tenet jeh . Just for korg tok bce bce ;p
Tatao la btl ke ta ey .


0 budak comell: