Thursday, January 20, 2011


Adik : Angah angah ! Maher Zain dengan Anuar Zain ni adik beradik eh ?
Toyah : Errr apa kau ni ??
Adik : Daddy cakap diaorang adik beradik *muka confused*
Toyah : HAHAHAHAHAHAAH




Hahahhaha geli kepala lutut aku wey !!! Ada ke patut adik aku tanya soalan macam ni ? HAHA gila betul wey . Sampai terdiam dah aku . Taktahu nak jawab apa -.-

Kalau dia tanya Anuar Zain tu adik beradik dengan Ziana Zain takpelah jugak en . Ni tak ! Maher Zain ? HAHA ;P

*Cekidaut gambaq kat sebelah . Agak agak ada persamaan tak ?*
GAYA DUDUK jela kot !



Eh tapi kan tapi kan , ada satu persamaan diorang yang aku spot tadi . Thanks to Pokcik Google sebab susah payah carikkan gambar ni :)


Focus kan kat Abe Anuar kayh . Akok dia toksah duk usha usha ! Kang laki dia marah ! HAHA

Okay , 1st tengok gambar Maher Zain yang kat ataih tu . Then tengok gambar Anuar Zain *with ZZ*
HAH tengok lah sampai lebam ! ;P

Kay , dah lebam ? So , perasan tak yang topi dorang macam lebih kurang sama ? HAHA
KAN KAN ? Huhu layannnnnnn






2 budak comell:

Nzyrahun said...

haha memang ramai pun salah anggap
sebab ada 'zain' hehehe

Aqila Sarah said...

haha kan ? hihi