Tuesday, March 30, 2010


HAHAHAH . Seriously , Im LOL-ing on d floor right now . HAHAA . (tade lah on d floor , kat kerusi je sebenarnye .) HAHA . Tapi serious tak tahan . Terbahak bahak sampai nak pecah usus usis aku . Huhu .

Okay . Aku rase semue mesti heran asal aku gelak gelak ni ? Ape yg lawak sgt ni ? Hee . Sebenarnye , ramai kot yg terase dengan post aku yg kat bwh ny . HAHAHA . Tak sangke doe . Siap ade yg tye 'weh , kaw kecik ati ngan aku ke ? kalaw ye , sorry ah doe .' HAHA .
And ade yg nangis nangis ckp aku mrh kat die la .
Ade jugak yg tye ' sape uh ? '
And tak lupe jugak to yg kutok aku balek . HAHA .
Aku bagitahu lah mak aku psl budak ni . And mak aku pun gelak jugak . Haha . Mak aku ckp , kalau u guys takde SEMUA (I mean ALL . bukan siket or segelintir) ciri ciri tuh , jangan lah terase . Haha . betul gakk uhh

Serious tak leh bellaa doee . Tapi haku pedhulik hape . HAHA . Serious aku mcm takde perasaan . Tak kesah punn . Sebab , orang yg aku kutok kutok kat post bawah ni dah mintak mf pun kat aku . HAHA . See , aku dah agak die bace punye . Cuz die suke stalk blog aku . EVERYDAY tuuu . Haha . Sekarang baru hang tahu F** . Cek dah ngamuk baru hang nak mintak maap . Huhu . Lawak kud kaw ni . Siap menyanyi nak mintak maaf . Ape kaw pikir suare kaw banyak bagos ? Hesh . NAK TERMUNTAH HAKU .

And yeah , aku dah tak marah weh . Aku pun saje na hina kaw . Tu kan hobby kite sejak azali . Hua hua . Tapi kan , to all yang terase , SERVE U RIGHT . Haha . Sape suruh kaw bace blog aku . Aku tak suroh punnn . HEEE :D

Ape ape pun , thanks lahh sbb mx mf mangkok . HAHA .

*saya rindu tikus saya . anda bagaimana ? and saya rasa tikus takkan terasa sebab dia takde pun ciri ciri spt yg saya nyatakan di bwh . ehe :D *cehh , puji melambung*

*and and saya rindu lolo saya juga . and saya rasa dia mesti agak terasa . hahaha . kerana lolo saya agak kejam plus jahat . tapi dia baik kerana dia tidak pernah memarahi saya . oleh itu , saya amat menyayangi lolo saya . terima kasih :)






0 budak comell: