Monday, March 1, 2010

Lantak Kaw Lah Weh !


Yeahh .
BC dah ade awekk !!
Wuwuwuwu :(
HAHA. Lantak kaw lah weh !
Aku tak kesah pun senanye .

Hm , setelah beberapa dekad menahan perasaan sakit hati ni .
Aku bercadang nak meluahkan perasaan ku .
Muahahahah . Amacam ayat gua ? Agak agak boleh dpt A tak fr BM esuk ?
*wink wink

Anyway , aku mmg tak suke lah ngan orang yg suke memerli/mengutuk/menghina/mencaci orang based on their physical appearance .
Yeah , WTF ! Lebih lebih lagi kawan sendiri .

Aku ni punye lah tahan tak nak hina korang . Nak jage hati korang . Tapi u guys ? Perli perli aku . Cakap aku pendek lah apelah . Kalau sekali dua tu takpela . Aku boleh tahan . Ni tak , hari hari kaw nak kutok aku ke ? Cermin lah muke kaw tu dulu . Aku tak pernah pun cakap kaw gemok kan ? Ke kaw nak aku cakap baru kaw leh tutup mulut kaw ? GRRRR . Menyampah tahap karma ni bhaiii .

Yela . Kaw kan TINGGI ! W/pun lebih tinggi 2/3 inch dari aku . WTF . Dah bajet gegiler . Sedar lah diri tuhhh . Grrr , Lantak kaw lah weh ! Malas nak layan kaw yg perasan tinggi tuh .
*sape makan cili , die la yg terase pedasnye !

Anyway , kalau korang ade bace post aku yg sebelum ni ,
Kan aku ckp tanak online kan ?
HAHA . Sape yang caye tu mmg kesian habes lahh .
peaceee~

*thanks fr reading , btw !
MAAFLAH KALAU QYLA ADA BUAT ANDA TERASA HATI !

Assalamualaikum WBT :)






0 budak comell: