Wednesday, March 31, 2010

NERVOUS BREAKDOWN !!
Ahaha . Seriously , Im HELLA NERVOUS right now now now . GOD ! Help me ! Arghhh . Cuak sangat oww (tengah geget kuku ni . tak cukup kuku tangan , geget kuku kaki pulak .) HAHA .

Cukup ke segala practise yg dah aku buat ? Arghh . Aku takut tak dapat buat yang THE BEST :( Takut jugak kalau aku kecewakan Cikgu Dzul , Cikgu cikgu yg lain , Mama and Daddy plus semue org yg support aku 110% :(( CUAKKK !!

And thanks lah to all yg wish BEST OF LUCK to me :) Ehehe . Tak lupe jugak to all yg wish BAD LUCK . HAHA . Siud punye membe . Bengong mu !

Anyway , kalau korg dah bace je post aku ni , cepat cepat lah pegi amek wudu' . WHY ? Pegi lah solat . Patu doakan aku sekali . HAHA . Serious doe . Aku memang perlukan doa korg right now . I'm beggin' yaa'll !

Hee :D Jangan lupe tao . THANKS :)
Bubye fer now .
ASSALAMUALAIKUM WBT






0 budak comell: