Wednesday, March 24, 2010

SUCKS

SUCKS


HAHA .
Title amat sungguh sangat menarek bukan ?
*winkduekali :)


Ahhhh . Koko suck !
Grrr . I mean like seriously wuttaaaaaa !!!!
Bosan sudah bosan sungguh bosan sangat !


PPIM ? Duh uh ? Tak tahan dengan akak yang bajet hot . Weh , please lah . Aku tak suke kaw okay ? Tak obvious ke doe !? Heshh . Kaw bajet cam kaw hebad je . Boleh buat ape je yang kaw suke . OH LUPE ! Mentang mentang lah jawatan kaw tinggi kan ? Patut lah gelabah semacam . Macam cikgu pulak kaw ni . TAK SUKA KAW . Kaw sendiri tak hafal PPIM punye lagu , moto , ikrar and banyak lagi . Ouppsss . I MEAN semua kaw tak tahu . Bajet suruh budak budak hafal . **** off


And yeah . Eventho koperasi tade hari ni , tapi aku still nak citer gak . Hm . KOPERASI DAH BOSAN ! Y ? Sebab Cegu Rasidah dah ta jadi our koperasi teacher . Hm . Naseb baek cegu Roha ade . Kalau tak , mati aku . HAHA . Phm phm jelaaa =.= S/U seriously tak sesuai dengan jiwa brutel aku . Hm . Tapi takpelah . Aku sanggup mengalah demi kawan baik ku . Cehh . Baik tak aku ? HAHA . *but seriously , ni fakta bukan auta ye kawan kawan .


Oh , hari ni aku penat . TIRED OF WAITING ~~ Nyanyi satt .


HAHA . Assalamualaikum WBT :))






0 budak comell: