Friday, March 5, 2010

Niyang Rapik


SECOND POST


Tuturuuuu (hell yes i miss my daughter)
Anyway , tadi aku pegi Mines(sorry Dila ! Lupe na gtw Dila yg Qyla gy Mines ! Heee). Aku pegi dengan Nad lah . Dengan sape lagi kan ? HAHA .
Kitorang memang dah plan nak tengok wayang - Niyang Rapik . Yeah . Citer hantu dalam botol tu . Hehehe :D


Tunggu KTM bapak lah lame . Serious macam nak tercabut kepala lutut aku . Heshhh . Tapi kan tapi kan , tadi ade pelancong asing . From Indonesia kud . Yeah . Nampak loaded bhaiii . ADIDAS , NIKE , BG , ROXY . Perghhh . =.=


Okay , lepas sampai Mines , teros pegi beli ticket wayang . Pukul 3.20 , citer Niyang Rapik , Seat belakang sekali . HAHA . Setttt . Syok habis doee . Heee :D


Serious citer tu seram . Haha . (penakut memang akan cakap camtu) . Boleh tahan la best die . Sebab ade Sam ! Hohohoho . Dalam citer tuh die jadi Zan/Zizan . It's a really interesting character actually . He's hilarious . I mean like seriously FUNNY ! Gagagaga . I think Im in love with him ~ Hahah


Lepas habis citer uh , pegi la jalan jalan japp . Nak perabis duet . Hehehe . Patu singgah kedai ape erkk ? Lupe name kedai uhh . Tapi seriously banyak giler barang best . Ade buku . Ade stationary . Ade accessories (hah , betul ke eje ?) . Serious best kud . HAHA . Jakun ni . Mintak maaf lah yeee :)



But you know , the most interesting section kat kedai uh was THIS PURSE (look at the picture . ignore the FACE . Focus on that purse !) . Ak dah macam WTF WTF bile tengok purse uh . Maybe ramai orang tak tahu or tak perasan . Kat purse tuh ade tulis 'BC' = MYY Budak Comell :) Heee , bapak teruje doe . Nak jeh aku beli . Patu nanti nak show off siket kat Nurul . Haha . Tapi tak jadi lah . Cuz takut membazir . Purse yang ade ni pun baru je beli . Takan nak buang kud ? Heh . Sayang ohh .


Lepas puas tengok and beli , kitorang balek sudahhh . KTM tade lah macam Sardin sangat . Okay lahh . Tu yang best tuuu .


Okay la bye . Assalamualaikum . Nak buad post baru lakkk :)






0 budak comell: