Wednesday, March 10, 2010

WHY ?


*sigh
Hm , WHY WHY WHY ?

Kenapa Bestfriend aku ignore aku sekarang ?
Kenapa Fana takde kat sini ?
Kenapa Haniz tak sekolah ngan aku ?
Kenapa Farris tak jadi jiran aku ?
Kenapa Atyn , Dayah and Azey kene pegi ?
Kenapa Leng pindah cepat sangat ?
Kenapa aku kene tengok semua bende yg aku tak nak tengok ?
Kenapa die dah tak sayang aku ?
Kenapa die tak suke aku ?
Kenapa results aku teruk ?
Kenapa aku sakit hati ngan die ?
Kenapa die dah berubah ?
Kenapa aku rindu die ?
Kenapa aku susah hati ni ?

Hmmm , minggu nih tak best langsung =.=
I'm Sad :'(
Seriously bad mood memanjang , grrr .







0 budak comell: