Monday, March 29, 2010

WTF


Weh cukop cukop ah tu . Stop ah buat perangai kaw yg mcm **** tuh ! Kaw pikir aku suke ke ? HAKTUIHHHH . Aku lagi menyampah adela ! BENCI lagi tuh . HAHA .

Takpayah r nak kate aku sombong . Kire okay la tu aku reply msg kaw en ? Ape lagi yg kaw tak puas hati huh ? Kaw ni memang suke carik psl kaw tahu tak ? Sumpah aku bengang ngan kaw . Bodoe betul .

Aku tahu kaw akan bace blog aku . And yeah . Ni warning . TAK PAYAH NAK TULIS KAT STATUS MYSPACE KAW BENDE BENDE YANG MENGARUT . Nak termuntah aku bace . And aku rase , takde sape yang kesah . INCLUDING ME ! Listen dude , IDC !

Kaw takyah lah nak bajet mcm kaw baik sangat . Ha'ele . Menyampah aku . GELI . Meluat . Eiii . Tolong lah . Aku admit yg aku takde lah baik sangat . Tapi serious , aku tak hipokrit mcm kaw ! And aku takdelah bajet baik depan orang . GRRR .

Satu lagi weh , tak payah la susah susah duk citer pasal aku kat membe membe kaw . Kesian kat membe kaw kene dengar kaw membebel pasal aku . Entah betul entah tak kan ? Patu siap buruk buruk pluss busuk kan name aku lak uh . Heshhh . Memang gua suke ahhh !

HAHA . Aku tahu kaw tahu sape kaw . KAN KAN KAN ? Anyway , seronok tak bace ? BEST KAN WEH ? Hee , aku tahu .

*siape makan cili , die lh yang terase pedas nye !*

SORRY , bahasa agak kasar plus pedas . HAHA






0 budak comell: