Sunday, April 18, 2010

ACHIK SPIN :(

ASSALAMUALAIKUM WBT :)

(gambar Achik dengan family)

Im sure u guys dah tahu pasal berita yg sedih ni . Achik Spin atau nama sebenar beliau ialah Abdillah Murad Md. Shari . Arwah meninggal sebab accident . Hm , serious aku mcm shock giler kud ! Tak sangke ohh ! Lame dah tak dengar citer Achik . Tetibe jeh dah meninggal . Takziah kat family arwah :(


Dulu , mase kecik kecik , aku ngan akak angkat aku (Kak Dah) memang minat giler ahh kat kumpulan Spin . Lebih lebih lagi Achik . Memang selalu bergaduh la sebab Achik :D Heee . Now , Achik dah takde :( Sedih tu memang lah sedih . Tapi nak buat mcm mane . Allah lagi sayang kan die .


So , kite yg masih hidup ni , banyak banyak kan lah buat amal ibadat . Entah bile pulak turn kite . And jangan lupe , same same lah kite sedekahkan AL FATIHAH to Achik . Semoga arwah di tempatkan di kalangan org org yg beriman dan bertakwa :) Amin . . . .

NOTA SUCI : Hesh , rindu sangat dengan H :( Tak sabar nak pegi sekolah tapi malas la pulak na belajar . HAHA :pp






0 budak comell: