Tuesday, April 13, 2010

Aduh , susah la kalau mcm ni !
Apehal weh ? Apehal ? Time aku nak lupekan kaw , kaw datang . Bukan main friendly weh . Dah lame kan kaw tak tegur aku ? HAHA . Tetibe tadi kaw tegur aku pulak ? Kambeng tol ahh . Buat lwk je . Habes malu aku . Nad sengih sengih je kat sebelah . Siud kaw sayang ! HAHA :pp

Hm , memang payah nak lupekan kaw doe . Tapi takpelah . Eden toraiii :( Yang lain tu dah puas hati ?! THANKS LAH weh . Kaw memang tak suke tengok aku happy kan ? Hmmm . Aku harap kaw puas hati weh . *aduh , hancus berderai hatiku ini* kehkehkeh .

Anyway , dah tahu dah name kwn BC yg kocik tu . M.Yooo*** . HAHA . Comell pulak budak tuh . Ahahah :pp Gatai nooo !

NOTA SUCI : TIKUS ! Lambat nyee awak nak balik :( Adesh . Nak nagesh la cmni ! HAHA :pp






2 budak comell:

Nurul Harun said...

aii dik. mcm patah hati je?

Aqila Sarah said...

aha , bukan mcm .
memangg punn =.="
haishh .