Saturday, April 10, 2010

SEMERAH CINTA STILETO


Assalamualaikum WBT :)
Kawan kawan ape khbar ? Sehat dok ? Hehe . Arap arap sehat lah ye .

Hm , tadi Qyla pegi MINES ngan MAKWE . Haha . You guys mesti tertanye tanye . MAKWE ??? (Qyla ni les ke ape ?) Hesh bukan lahh ! Qyla pegi ngan Nadirah sayang . Heee :D Dis is our THIRD DATE okay :) Jangan jealous :pp

Heee , Qyla ngan Nad plan nak tengok wayang cite SEMERAH CINTA STILETO . Dah lame dah nak tengok citer ni . Cuz nampak mcm best . And ade FARID KAMIL saya . Haha . Patu nak beli brg utk cls lagi . Hesh . Susah betul jadi orang kuat kat cls ni . Ahahah xD


Okay . Citer SEMERAH CINTA STILETO ni pasal Stila(Siti Laila lakonan Lisa Surihani) and Leto(Leman Toyol lakonan Farid Kamil) . Tujela . Nak tahu dgn lebih lanjut , pegi r tengok sendiri ! Ahahaa . Boleh thn best la . Tapi tak leh celen Adnan Sempit saya ! :DD


Qyla memang suke betul tengok Farid ngan Lisa . Comell jeh dorang ni . Hm , tapi serious oww , Farid dlm citer ni memang comell habes lah . Heshh . *Geram geram . Mcm nak cubit cubit je pipi si Farid ni !*



Hee , lepas tengok wayang , gi beli barang sekolah . Patu pegi lah makan . Kali ni makan McD . Bukan A&W . Hahaha .
Lepas makan , kitorg pun balek . Ma and D jemput . Yeah . Takpah naik KTM . Huahuahua . Hm , HARI NI BEST xD

NOTA SUCI : Finally ! Nad dah tahu pasal H . Lega lah jugak . Heee . Punye lah lame die nak teke . Heshhh . And and tadi kan , Qyla berangan yang H pun pegi MINES jugak . Hahaha !!








2 budak comell:

leEya said...

ahaa..best kan kan kan..hee

Aqila Sarah said...

heee . bes bes besss