Saturday, April 24, 2010

BEDAH SISASAT

BEDAH SISASAT ? Bedah ape ? Siasat ape ? Hohoho . Actually , tadi mase SP , buda buda 4 Amanah campur ngan class 5 Amanah . Kitorang bedah AYAM . Uuuuuu . Busukkkkk . HAHA . Serious . Aku tengok jeh . Orang lain yg robek ayam tuh . Eii . Len kali jela aku try . Haha *malas nak tunjuk kepakaran gua

Lepas bedah membedah potong memotong robek merobek , ape lagi ? Mcm biasa bro . Masak ahh ! HAHA . Serious aku mmg tak suke bab masak memasak ni . Aku pun tak tahu kenape . Dah byk kali kene sound ngan mama sebab jarang gilaaa masak kat rumah T___T

Haish . Takpe takpe . Kite ade Amin ngan Blue yg kunun nye 'PRO GILA' memasak . HAHA . *WTF right ? I know . Yeah and diorang pun masak lahh . Dah mcm mak orang dah aku tengok . Hehe . Tapi serious korang hebat lah dari aku :)) Yg tu aku admit :p

And hasil nye , ayam kitorang jadi and sedapp derr . Haha . Serious tak tipu ny . 1st time aku bangge dengan kejayaan Amin . Hohoho . And and tadi takde lah rase ANNOYING sangat dengan die . Huishh . Pelik der .

Oh yeah . Sangat seronok pluss boring hari ni . *errr , cmne tu ? fun and boring . HAHA :pp

NOTA SUCI : H ohh H . Haha xD . Hari ni SILAU kud !! :p






0 budak comell: