Thursday, April 8, 2010


Kak Long ! Happy Birthday ! Present ? Aduh . Sabar ahhh . Gaji tak masuk lagi . Ahahah . Kaw ni pun , dah tua tua pun nak hadiah lagi ? Ngekk betul . Tunggu taww . Alah , aku pun dapat hadiah lambat . Bday aku bulan 2 . Bulan 3 baru dapat . Haha . So , kirenye aku kene bagi kaw hadiah next month lah ? FAIR kannn ? Heee .

ANYWAY . SAYANG KAKAK . Muah muah :*
_________________________________________________

SCHOOL SCHOOL SCHOOL

Haishhh . Hari ni agak interesting . Dapat jumpa die 3x . I mean 3 kali ! Suke tahu ? Tapi die buat dunno je . Bungek betul . Buat buat macam tak kenal . Eleh . Malu la tuh :pp Haha . Macam lah aku tak tahu . Dulu bukan maen . Setiap kali jumpe , mesti tego . Skg ? Awat nye ? H pun malu ngan Qyla ke ? Hahaha xD

Tadi punye lah seronok . Round round kelas orang sebab nak gi sebarkan SUDOKU tu . Hesh . Penat lah jugak . Tapi tak kesah . Asalkan dapat jumpe die . Ahaa . Yesss . Nampak punggg !

Okayy , mase rehat pegi jage koperasi . Beli beli barang untuk mereka . And gaduh gaduh ngan Khairi Doa . Hahahaha . Siud punye budak . Nwy , thanks fr the song ! Memang best doe . Terhanget di pasaran punyeee :pp

Skip skip skip . (sejarah bosan . aku makan SERDAK je . HAHA)

Then mase balik , tak sabar nak jumpe Fatin syggg !!! Heee . Rindu Atyn sanad sanad lahhh :) Borak borak japp . Then citer sumting kat Atyn . Perghhh . Lega cuz dpt bagitao sumone psl H . Hohoh . And ttbe H lalu . Aduhhh . Buad buad tak kenal lagi ? Ahhaha . Takpe takpe . Tanak kawannn ! Ngeee :D

Hm . Okay lahh . Nak gi naek motor jap . Vroom vroom *bunyi motor camni kan ?* Penat lah nak tunggu H approve Qyla kat MS :( Cepat lahh sikettt .

NOTA SUCI : Sorry sebab banyak sangat citer pasal H . TAK SUKA ? Len kali takyah lah bace . Sebab Qyla memang akan tulis pasal H hari hari :)







0 budak comell: