Monday, April 12, 2010

Masih tak nak kalah ? Okay . Tak kesah . Buat jelah ape yang kaw nak . Hee :D Serious hati aku dah lali dengan kutukan kaw . Macam dah takde effect . Haha .

Oh oh . Hari ni teruje dapat jumpe H kat kantin . Aku pun tak tahu ape kaw buat kat sane ! Tak pernah aku nampak kaw pergi rehat . Haha . Diet lah kunun . Cehhhcehh . Tak kesah pun la ! Kaw gemuk siket je . Tak banyak . HAHA . Takdelah . Aku tak kesah pun kaw gemok ke kurus ke . Janji kaw happy :)

Hm . Tadi kat sekolah bosan . Tetibe teringat LO :( Lo , lame dah mu tak msg aku :( Kaw busy sangat ke ? Hm . And and , TIKUSSS !! Harap harap dpt jumpe awak dis weekend :(
Sorryyyyyy :(

Weh korang ! Ape maksud bnde alah ni ?
"tehhhh,,,,pnya tmn yg lg jomlo kga....?heheheheheh sony mau donk "
Tak paham akuuuu (@@)






0 budak comell: