Tuesday, April 20, 2010

MY REAL MADRID

*click picture CR di atas untuk lebih clean and clear :)

OHHH CR . ILOVEYOU hubby . Haha . *Ta ley bla kan ? Heee .

Weh weh , RM (Real Madrid) nak datang Mesia kan ? Kan kan ? Heshh . Korang tahu ke tak pasal ni ? TAK TAHU ?? Adoyaii . Mcm mane leh tak tahu ni ? Ni bende penting tahu tak ? Hohoho

Hari tuu kan Qyla bace paper . And tetibe ade psl RM nak datang Mesia ! OHHHMYYYGODDD ! Seriously mcm dah nak nangis jehhh . Tak tahu knp . Tapi tak sempat nak bace sampai habis lahh cuz time tuuhh tengah rushing nak masok class . Kang tak pasal pasal kene sound ngan cekguuu ! Hehh !


Patu patu esuk nye , pegi lah Library nak carik paper tuu . And you know what ?! TAK JUMPE ! Serious frust gegilerr . Dari mood tengah elok teros jadi moody :( Grrr . *hebat kan penangan RM ny ? Hmm . So, Qyla ingat Qyla mimpi je ari tuuu . Uwaaa . Sedih gileerrr !

Hm . Patu hari jumaat lepas , Rid chat ngan Qyla kt IM . Tetibe jehh ,



And I was like !!! Ahhhhh ! Rid ! Aku ingat aku mimpi !!!!! THANKS ahh HERO !!



Tapi tapi , dorang tak confem lagi nak dtg ke tak . Date pun belum ditetapkan lagi . Huurmmm . Harap harap jadii ! Kalau tak jadi , serious Qyla akan nangis 7 hari 7 malam ! And akan stop ber-blogging for a while . *Cehh . 7 mesti adeee :pp


Kalau dorg confem dtg , jum lah pegi skali . Dijamin meletup ! Heeee :D TAK SABAR ohh ! Cristiano Ronaldo , I'll wait for you baby :)



*BETUL TAK ?

P/S : BARCA fc , jangan marahhh !! PEACE :pp


NOTA SUCI : Heyyy H ! Thanks sebab buat aku happy :) Haha . I Heart Youu :)







0 budak comell: