Friday, May 7, 2010

Happy Birthday :)

Happy Birthday TIKUS :)


Eventho awak takde sekarang ni , its okay . Awak tahu kan sy sayang awak gilagilababun ? Hee . Hope awak happy and tak tensyen kat asrama tuhh ehh !


Korang tak kenal lagi ke sape Tikus aku ni ? Adoiyai . Ni hah aku sertakan pix die kat bwh ni . Exclusive untuk korang . HAHA :p

naimGEDIK :p *jangan puji die lebih lebih . tahu handsome kann ? :D


Hm , awak ! Sorry aww sebab banyak buat salah kat awak ! Hee .
Sayang awak ! ILY and IMY lahh :)


NOTA SUCI : Ape dah jadi dengan H ? Hmmm . Die dah sombongg ohh =.=" .
And yeah , aku tahu aku kawan tak guna kan weh ? Eventho kaw dah jrg contact aku , aku still sayang kaw doe .






0 budak comell: