Friday, May 21, 2010

MISS ME ?

Assalamualaikum semuaaa :)


Hey , lame sudah enggak ketemu yaaa . *dah stat dah slang endon die HAHA . Anyway , rindu aku tak ? Ehehe . Tak payah tanye pun dah tahu jwpn die ape . Mstilah korg rndu kan ? Adoi . Soalan bungek tol :pp


Oh yaaa . Buat yg selalu up-to-date Qyla punye belog busuk ni , sorry lah sebab dah lame tak mengePOST . Reason ? EXAM maa . Saya mudak lajin ohh . Mesti belaja looo . Aiyoo . And buat yg jarang usha belog aku ni , kaw nyemak kat sini buat ape ? Sebok je . Tahu lah kaw jealous belog aku suci . HAHAHA


And yeah . Exam baru 2 hari berlalu . 1 subject pun belum complete lagi . Hmmmm . Korg mesti nak tanye
"macam mane ? boleh ke jawab ?" . *Haha . Memandai aku je . Mane ade korang nak tanye .
Ohoho . Tapi takpe lah , aku jawab ehh .
"eh mestilah ..... TAK" . Soalan die bapak mengancam . aku siap termenung jaoh bhai . berangan nak kawen ngan Jaejoong . Tak pun CR . Law tak , Key pun boleh la . Alaahh . Paleng koman pun SIWON ahh !! Hahaha :p


Tapi serious aku tak confident langsung ohh . Hmm , takpelah . Bende dah lepas jangan dikenang !!! Haha .


ATTENTION !!! Aku akan away for the next two weeks kud . Yaaa . Dont MISS ME okay ! Ghahahah . TataTitiTutuTotoTetetttttt . HAHAH :PP


NOTA SUCI : Sombong jelah kaw sorang sorang . Aku dah ade H baru . Haha







0 budak comell: