Monday, May 3, 2010

NI SEMUA SALAH KAW !

Wahai INTERNET ,

Sebab kaw , aku malas AND lupe terus nak study .
Sebab kaw , aku addicted kat FB and game game kanak kanak die .
Sebab kaw , aku hari hari online MS aku lame lame .
Sebab kaw , aku jadi betambah sayang dekat H .
Sebab kaw , aku kene chat ngan Fardhu Jus kat FB aku .
Sebab kaw , aku jadi gilaa kalau kaw lembab sangat .
Sebab kaw , aku lupa diri and online sampai larut malam .
Sebab kaw , aku terpakse bangun awal utk online .
Sebab kaw , aku kene sound ngan Daddy .
Sebab kaw , aku jadi lalai .
Sebab kaw , keinginan aku nak kahwen ngan CR or Jaejoong bertambah .
Sebab kaw , aku jadi semakin dengki ngan gurl gurl lawa .
Sebab kaw , aku selalu gaduh ngan siblings aku sebab berebut laptop .
Sebab kaw , tangan aku penat nak taip mende mende alah ni .

Tapi INTERNET ku sayang ,

Sebab kaw lah aku dapat buat karangan dengan bagus .
Sebab kaw lah aku dapat bukak FARM aku sendiri kat Farmville .
Sebab kaw lah aku dapat tengok ikan ikan comell kat Fishville .
Sebab kaw lah aku dapat try masak dengan EASY kat Cafe World .
Sebab kaw lah aku dapat tengok muke H kesayangan aku kat MS .
Sebab kaw lah aku dapat chit chat ngan BFF aku .
Sebab kaw lah aku dapat luahkan perasaan dekat BLOG .
Sebab kaw lah aku dapat download lagu lagu FAV aku .
Sebab kaw lah aku dapat bukak YOUTUBE and tengok DBSK aku .
Sebab kaw lah aku dapat bukak SCOREA and borak dengan ITEACHER .
Sebab kaw lah aku dapat lepaskan rindu kat kwn kwn aku .
Sebab kaw lah aku dapat tengok muke calon calon laki aku .
Sebab kaw lah aku dapat bace info about oppa oppa aku :D
Sebab kaw lah aku boleh lepas kan tensyen aku :)


AKU SAYANG KAW
internet !
THANKS FOR EVERYTHING






1 budak comell:

Farra Rizal said...

Jom join blog akak
Blog awak bez
http://terataimewangi.blogspot.com
salam perkenalan