Thursday, May 13, 2010

WE LOVE YOU CIKGU !


Assalamualaikum WBT :)

Hey guys . Hari ni hari last kud Cegu Zul (Bra'DER' Chemist) kat SMKKU :( Errr . Agak sedih r cuz ktorg rpt gile kud ngan cegu . Hmm . Lepas ni , dah takde dah cegu yg sporting gegile mcm brader ! Dah takde dah cegu yg ske bwt lawak bangang :p Dah takde org yg nak nyanyi lagu Menghitung Hari(man version) and lagu yank . And dah takde dah cegu yg nak pgl Qyla budak kecik nakal ! HAHA . Sumpah akan miss cegu gegilee ahh !


Tadi cegu beli mcm mcm tok ktorg . Junkfood semestinye . Hehe . Cegu tak tahu yg ktorg pun ade hadiah tok dy ! CAKE AND CARD . Cake tuh beli laa . Yg card lak handmade . 90% made by Inas D :) Lagi 10% , ramai ramai siap kan . Cantek ohh card uh . Hehe .


Mase ktorg kuarkan cake and bagi card tu kat cegu , die dah mcm nak nages je ! Hahah . Lawak but at the same time ktorg happy cuz cegu suke our presents ! Yayyy !


NOTA SUCI : Video ade , pix pun ade byk lagi . Tak bluetooth ngan FH lagi lah . Nanti eh Qyla tunjuk . Hee :)


*13th May 2010*







1 budak comell:

Anonymous said...

girls [url=http://pornushi.ru/english-version/russian-voyeur/site-221.php]teen karma rar[/url]