Saturday, May 29, 2010

WHATTTHHEEE ?



OMG ! Seriously I'm so pissed right now . Urgh .
Nah KLIK SINI and you guys will know the reasons .
Hah ? Amacam ? Bengang kan ? HAHA .
Adoi , serious oh ! Aku macam .. Haish !
Mule mule tu dah HAPPY gile tahap beruk makan belacan !
Pastu bile tengok DATE die , aduh ! Sakit jiwa akuh !!!!

Apesal lah buat time puasa ??? Malam lak uh ! Urghh .
And tak silap aku , time tuh sekolah !
Camne aku nak pegi ni weh ?
Macam lah parents aku kasi pegi . . . . .
FRUST GILAA ~~ = ="

Hm , kalau leh pegi pun , nak gi ngan sape je ?

RID ? Hmm . Sekolah :'((
BRIAN ? Yahh . Better aku tak gi kalau die je yg ade *buat malu aku je nanti
SHARVEN ? Haha . Lagi lah tanak !!! Euww .
HARRIS ? Hm , die tuh ckp je lebih . Dah la nak exam die tuh .
GIRLS ? Hahahaha . Lagi laa . Sape je yg minat bola ? HAHAHA . Harapan ~

Alaaaa :((
Aku nak gi sangat sangat !
Hope dorang tukar DATE uh !
Hm , nak jumpe CR and Kaka :(((((
This is the only chance for me to meet them .
:(




*speechless*

*err , CR ? Hm , you looked different . And Kaka's hair ! EwwEww*

*OMG ! They're gorgeous right ? But . . . Ah nevermind =.=*

*The BEST right ? I know !!*







3 budak comell:

Tokabaut said...

Hehe...rileks2=) jom kita tgok sama2 nak??hehe=p

fatynlicious said...

u minat bola?
euww sumpah cool ada pepuan yang minat bola2 ni

macam i takminat langsung kot.
i pun tatawu apa yang fun nye tengok bola :P

Aqila Sarah said...

Tokabaut : Jom jom ! Boley jee ! Ahhaa xD

Fatynlicious : Yeah , minat giler kud . Hee , cube u try tgk , cnfem suke punye lah . I suggest u tgk REAL MADRID punye game :)