Saturday, June 26, 2010

AWARD :)

Pergh . Dapat award lagi :)
Heee . Thanks to niesh okay .
But before that , lets answer some quest !


1 . anda mesti memuji si pemberi award .

Wajib ke puji ni ? HAHA :P Okay okay .
Qyla sangat suke belog niesh cuz ade banyak pix SUJU ! Wee :D
Then name niesh sangat unik and niesh pun comell :)

2 . sila beri award ni kpd 10 blogger lain .

Hm . Tak tahu nak bagi sape . Kalau u guys rajin , amek jelah award ni :)

3 . anda mesti beri tau blogger tadi pasal award ni .

Kalau rajin Qyla bagitahu :P

4 . Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best,great.

HAHA . Maybe sebab Qyla suke KPOP and Niesh pun minat kpop kan ?
Thats why la kud die bagi :D
Actl , belog Qyla takde lah best sangat pung .
Korang punye belog lagi gempak , right ?







0 budak comell: