Thursday, June 10, 2010

BB With Farris and Kevyn :)

Assalamualaikum :)


Hey semua ! Ape mcm holiday ? Gempak tak ? Heee , so far Qyla punye holiday best sangat sangat sangat ! Dapat jumpe membe membe yg dah lame gila tak jumpe . NAD ? Yang tu tak lah . Hari hari hadap muke kaw sayang :) HAHAHA .


Anyway , tadi Qyla plan nak jumpe Farris and Kevyn . Serious segan gila nak jumpe Kevyn . Yelaa . Dah lame gila tak jumpe . Last jumpe pun 2 years ago kud ! And yeah . Agak excited plus cuak nak jumpe kaw Dex ! Hee :D Sampai sampai je , Kevyn buat muke shock and die terus hug Qyla . OMG ! Serious Qyla tercengang time tuh ! Ohh , okayy . Farris buat muke selamba . Haish =.= Ape ni weh ? Tak jealous ke tengok aku ngan laki lain ? Heheheh :p


Kitorang pun terus lah gerak pegi KLCC . Wah , lame dah tak pegi . HAHA . Jakun . Well Farris , aku kan orang KAJANG !!! Grrrr . Hm , sampai sampai je , kitorang terus pegi beli ticket wayang . Citer Prince Of Persia . Adek Qyla cakap best . So , tengok jela .


Dalam wayang sejuk gilaaa . Kevyn senyap . Farris macam hape je . HAHA . Rase cm nak ketuk ketuk je die . Part HOT sikit je , die dah bising . Haha . "Ape ni ? Macam nak tak nak je kiss !!!" Haha . Sumpah lawak . Tapi citer tu best lah gak . Funny plus interesting . You guys should watch it :) *cehhh , promote nih !*


Lepas tengok wayang , kitorang pegi makan . Bukan main susah nak carik tempat kat Food Court = =" Tapi dapat lah jugak . Yum yum . Time makan Farris tak senonoh ahh ! Ishh . Die cakap sizzling tu melekit lekit macam @#$%& . HAHAHAH ! Yg ade telur lagi lah melekit ! Grrr . Terbahak bahak habes T____T


After makan , kitorang blah pegi tempat shisha . Kevyn and Farris nak shisha sangat . Qyla tak eh ! Qyla tengok jeh . Tapi yg tak tahan nye , bapak lah laju Farris jalan . Macam pelesit !!! Hadoi . Tahu lah kaki kamu panjang . Slow la sikit . Tak larinye shisha kamu tu . HAHA . Serious menyirap . Bile org marah , die gelak . Grrrr . Nak mencarut , kang aku lak yg kene balik . Haha .


Time shisha-ing , Kevyn citer lah psl family die . Sumpah tekun gila Qyla dengar . Sedih ohh :( Qyla mcm dah nak nages je time uh . Tapi tahan . . . . Patu sambung citer psl ex-boyfie and gurfie . Sume SINGLE sekarang . HAHA . Hm , banyak betullah bende yg kitorg borak . Dah lame kan tak jumpe . Rinduuu :) And yeah , Kevyn still ingat "RARA" . Awww :P Sweet gilaa oh ! Thanks yangg :)


After that , kitorang gerak pegi Lot 10 . Snap snap gambar Farris . Kevyn pun ade sikit . Qyla ? Hampeh . Takde ! HAHA . Agak memalukan ah tadi . Haish . Naseb baek laki aku jugak . Sabar jela kann = ="


Dlm pukul 6 , kitorang gerak nak balik . LRT takdelah penuh sgt . Tapi sempit . Arghh . Gelii . Haha . Farris cakap "alah , aku ade . aku jge kaw la . HAHA " B**O hang !! Jage apenye . Aku kene hempet tahu ? Grrr . And finally ! Turun jugak Lrt . Penat pluss ngantok . Then split up ngan dorang . Sedih nak berpisah :( Hm . Jarang kud dapat hangout 3 orang mcm ni :(


And yeah , balik tu jalan sorang sorang . Serious takut ! Ahaha . Tapi alhamdulillah , sampai jugak rumah Mak :)





0 budak comell: