Tuesday, June 15, 2010

WORK :)

Assalamualaikum :)


Oh hey kawan ku yg busuk :) Cehh , guraw je . Qyla tahu korang wangi GILERRR kan . Ahahaha :p So , ape bikin cuti ni ? Best tak ? Hehe . Serious best kud ! Qyla pergi kerja ! Hahah . Kerja kat PKNS, Bangi a.k.a Billion bebeh ! Jadi promoter oh . Agak segan plus malu plus cuak . Ahaha . Tapi akhirnya , aku berjaya mengatasi masalah masalah itu . Muahahaha . *ayat tak leh bellaa kan ? Huhu .


Qyla promote FARDHU JUS for people that have weight problem . Dalam erti kata lain , obesity or overweight . Jus ni sangat bagus dan memberi kesan ye . To all yg nak try , boleh la contact FardhuJus kat FB :) Ni hah email "fardhujus@yahoo.com" . InsyaAllah kurus punye . Dijamin berkesan okay !


So , first day kat sane memang lah nervousaaa . HAHAHA . But dah lame lame tu , okay la jugak en . Sambutannye sangat lah menggalakkan ! Ramai betul yg datang and beli . So , agak bangge lah jugak . And yeah , ade sorang abg guard ni . SUMPAH HANDSOME GILA BABUN ahh ! The most handsome guard in the world ! Cehh ! Dah la baik . Friendly . Tinggi . And yg penting handsome ! Hahah . *FYI , die org first yg datang singgah kedai FardhuJus walaupun die cekeding je :) Cayalah bang !


Second day pulak lagi lah best . Lagi ramai orang . Yay ! Lagi ramai org , lagi untung lah aku ! Huhuhu :p Sambutan lebih menggalakkan . Hehe , thanks you guys yg dtg singgah ! You guys rawks la ! And yeah abang guard tu still ade lagi . Huahuahua . Nsem setiap hari :)


Hmm , kitorang buat promotion 2 hari je . Slow slow dulu ehh . Ape ape hal leh contact FardhuJus kat FB tao tao ! Heee :)


NOTA SUCI : Ken bawak kawan die tadi . Handsome gile gaban ! Same age lak uh :pp






0 budak comell: