Friday, July 30, 2010

2 TAHUN TOUCHING

Assalamualaikum :)


Hey guys ! Today is my BFF's Birthday !
So ,
HAPPY BIRTHDAY NUR FARAH AQILAH RAMLAN :)


Actually memang dah plan nak kena kan Leng . Aku nak buat buat lupe macam last year . HAHA . Aku plan nak wish lambat lambat . Tapi memang agak seksa ahh nak tunggu . Rase guilty habes doe ! Serious . Aku takut Leng marah je -.- HAHA .


Then pukul
sebelaslimapuluhsembilanmalam on 30thJuly tu baru aku wish . *jahat kann ? Hehe . Bukan selalu . Message dah delivered but Leng tak reply reply ! Bapak ahh ! Sumpah aku cuak . Aku pikir Leng marah gila gila . HAHA . But you know , positive thinking maaa ! Aku agak ahhh , Leng dah tidur kud ! Haha :P


Pastu tunggu sampai pagi esok . Tak reply reply jugak ! Alamakkkk . Confem touching nii -.- Then aku decide nak tegur
Leng kat FB . Tunggu punya tunggu , Leng pun text ! Gila lahh !


'DEN! Sorry. Msg ni baru je dapat. Tak tau knp dgn phone aku. Sorry.
Den. Sampai hati buat mcm tu. Serius ingatkan dah lupa aku .
Awww. Terharu sangat.
Thank you soo much den.
I love you forever and always bestfriend.
Lots of love from,
LENG :-)'


LOL . Serious terharu !
Thanks yangg , ILOVEYOU :)


Sorry sebab buat kaw touching lagi sekali :P
Haha .


*This is LOVE between Raden AND Leng :)*
Yeah , I know you're JEALOUS :P







0 budak comell: