Wednesday, July 14, 2010

APA YANG BEST SANGAT MAKE-UP ?

Assalamualaikum !


Wah wah , hari ni aku sangat amat sekali bersemangat ye ! Ngahaha . Actually dah lame dah aku nak buat post pasal MAKE UP ni , tapi selalu sangat ade yg menghalang . HAHA *actually aku malas :P


Hm sebenarnye , aku ade lah jugak TERperasan budak budak sekolah aku yg suke sangat pakai make up . Kalau sikit je takpelah . Ni tak , pakai mengalahkan artis ! Mak aihhh ! Ini sudah lebih ! Aku nak gelak pun dah habis suare . HAHAHA :P


Tapi serious ohh . Pergi sekolah nak belajar kan ? Bukan nak tayang muke sape lagi cantik ! Hadoi masalah betul ! Bedak wajib 5 inci . Paling kurang pun 3.6 inci ahh !! Dah macam opera cina pun ade . Haha :P And then celak harus ade . Lagi hitam pekat lagi BAGUSSS !! Oh yeah . Lupe pulak ! Blusher tu sunat jelah . Nak pakai boleh tak pakai pun takpe . HAHA . Hambek kau ! Semua hukum ade ! Haha .


*Semua kena pakai weh ! Kalau satu tertinggal , tak complete !*


Dah macam trend dah sekarang . Budak pergi sekolah pakai make up tebal tebal . Haish . Sebenarnye tak salah kalau nak pakai make up . Tapi ala kadar sudah la . Tak yah lah lebih lebih macam sekolah tu bapak kau yg punye . Belajar tak seberape , make up je lebih . Takde orang heran pun la !


Ape ape pun , study lah betul betul ! Jangan hampakan ibu bapa anda ! ^_^


*Kan best kalau kat rumah aku ade semua make up make up ni !*
Aku tak suke pakai , tapi aku suke make up kan orang :P


NOTA SUCI : Mase kecik kecik dulu serious aku suke gile dengan make up . Belambak lambak make up yg Mama aku belikan . But now , nak pakai bedak pergi sekolah pun aku tak nak . Haha .






0 budak comell: