Wednesday, July 28, 2010

Who said I can't cook ?!!

Assalamualaikum !


Well , who said
Aqila Sarah Zulkifli can't cook ? HAHA . Dulu tu memang lah tak reti . Tapi sekarang dah reti lah sikit sikit :P Sekarang ni pun dalam proses nak belajar . Chill lahh ! Slow and steadyyy kayhh :))

So , tadi Qyla , Nad , Nurul , Dayati , Pika , Inas and Farhana masak !
MASAK APA MASAK APA ?
Kitorang masak maggi :)
HAHAHAHAHAH .

1st time tauu . . *bukan 1st time masak maggi but 1st time masak maggi ngan membe :)
Tapi bile masak dengan diorang , memang agak complicated .
Ini nak letak itu nak letak .
Well , buat orang yang jarang masak macam Qyla , memang blur sikit la .
Cuz selalunye Qyla masak simple je .
Amik maggi letak dalam mangkuk then letak air panas tutup !
Senang bukann ? *ni gaya orang pemalas :P

But tadi diorang ade lah ajar care nak buat maggi tu lagi sedap and pedas !
PERGHH . Memang best lahh . Tapi tak cukup pedasss . HEHE .
But Alhamdulillah , kenyangggggg :))






0 budak comell: