Wednesday, August 18, 2010

Ada ke patut tanya soalan macam tu ?

Assalamualaikum :)


Hm . Hari ni memang pissed off gilaa . Grrr . Soalan exam macam hapee je . Huhhh . I think I'm gonna fail this time . Physics , Bio , SP . . . . and moreee after thiss . Grrrr




Nak kata aku tak study pun tak . Sebab aku study bhaii ! Serious . HAHA . Dari pagi sammmpaiiiii malam . Cehhhh . Tapi betul la aku study . Tapi semua yang aku bace macam tak nak melekat je kat kepale otak aku . HAHAHAHA . Nasib kau lah Qyla !



But you know , I thought this trial would be soo much easier . Like at least bagi ah soalan yang aku tahu doe . HAHAHA . But when I open up the paper quest , I was like ..... 'Are you fcuking kidding me ????' Urghhh . This is soooo much harder than I thought ! Like seriously = ="
Paper bio awal awal lagi gua dah give up . HAHAHA . Objective pun dah susah !! Memang hampeh ahh gua cakap lu !!


Anyway , wish me luck for tumw subject !
CHEMIST.MATH.SEJARAH*d killer subj


:) Thanks for reading (:






0 budak comell: