Saturday, August 14, 2010

Bored To Death

Assalamualaikum :)


Urgh . Sumpah boring duduk , berdiri , baring jee kat rumah .

Nak study tapi takde mood *pemalas tak sedar diri next week dah exam
Nak hangout tapi nanti banyak godaan *cehh . cakap jela duit takde
Nak tidur sepanjang hari tapi makruh kan ? Karang tak dapat pahala sia sia je



So , my activity on weekend just online.TV.toilet . LOL
Sedih hidup kaw Qyla . HAHA


Aku dah bosan tahap buntut ayam terbakar dah nih !
So , mintak maaf lah di atas segala repekan aku .

T__________________T


Bye bye . Saya nak study . Cehhh . Study dalam mimpi la tuh T_____T


NOTA SUCI : Kenapalah kau suka text aku bila aku dah tidur Lo ? Haishh . Rindu tahu ? :'(







0 budak comell: