Saturday, August 21, 2010

When SUCI and DaRa united


Assalamualaikum :)


Hey guys . Tadi dekat ada sekolah ganti . Haishh mula mula tu memang la malas gila nak pergi . Tapi sebab nak attendance full , aku datang lah jugak . And lagipun bapak aku bukan bagi pun aku ponteng -.-


But kat sekolah tadi agak best . Yeah . Main game Pola Bear and Police & Killer . Dah lama gila tak main game ni . Heheh . Farz , Iezad , Izzie and Amalina pun join sekali . Sangat enjoy :))


Then dapat markah BM . OMG teruk T____________T But nasib baik lulus . HAHAHA . Apa lah aku ni , BM pun teruk . Haishhhhhh T.T


Then agama pulak . Alhamdulillah dapat markah elok :) Suka sangat doe time tuh ! Bersyukur gila ahh ! Thanks Ustazah Aminah :D Lepas tu masa Bio teacher let us do our own work . Yeahhh . Sangat best . HAHAHAH


BTW , kat bawah ni aku ada sertakan gambar gambar SUCI aku dengan membe membe aku . HAHAHAH . Gambar gambar ini diambil semasa waktu rehat . Serious gila . Actually ada video . But Farah Hanis tak kasi upload . MALU katanya T____________T


ENJOY~~~~

Merenkk.Gila.Sawan.Retarded

Sayang , this is the timetable . GET IT ?

LMAO xD

Please guys , IGNORE my ugly face T__________T

When the husband get toooo excited !!
LOL

HAHA and this is when my 'madu' get toooo excited .

From Left : Me , MyHubby and MyMadu :)

My Happy Family !!
We rawkkk

HAHAHA iloveyou yang :)

Suci peeps . Yeah , including Nurul . HAHAHA

:) Happy Time (:

The toilet . Creative huh ? Ya I know
T.T

Tempat lepas gian HAHAHAHAHAH



NOTA SUCI : Hajat nak text Lo semalam tak tercapai :'(






0 budak comell: