Tuesday, September 7, 2010

Vampire Suck is Hillarious


Assalamualaikum WBT :)


Weh buat apa tu ? Makan eh ? HAHAHA . Kantoiii :P So , cuti ni korang buat apa je ? Boring tak ? Aku hari isnin bosan ahh sebab takde benda nak buat . Baca buku*i mean novel and komik* , online , tidur , mandi , makan . . . . Oupsss . Makan angin eh , jangan pikir lain lak ! Hoho


Then hari selasa Farhana Syahira Ramli ajak hangout . Pergi Mid sudah . Kalau ikut kan hati , nak aje aku ajak dia pergi Mines . Hahaha . Tapi paham paham la . Nanti kena bahan pulak aku =="


So , pagi pagi lagi aku dah follow bapak aku pergi Bangsar and terus gerak rumah Fana . Muka mengantuk je minah uh . Tidur lambat oh dia satu family . Hmm . Then dia tidur balik . Aku pergi sambung baca novel 2x5 .



Wahahaaha . Asal kau gelak ? Muka aku memang geli macam ni . And yeah , kalau ada nampak jerawat ke apa ke dekat muka aku tu ignore je eh ? Terima Kasih ! LOL


After Fana bersiap kitorang pun gerak lah . Sampai sampai je sana kitorang terus pergi beli ticket wayang cerita VAMPIRE SUCK ! Hahaha . Farris cakap Kevyn bagitahu dia yang cerita tu tak best . Hmm dia tipuu ! Cerita tu best tapi bodoh bodoh sikit . Hahaha . Funny gila ah !



This movie is hillarious ! Siapa yang tengok Twilight mesti suka cerita ni . HAHAHA . Tapi kan , cerita ni macam bapak sekejap kud . Cepat je habis . Hmmm


Then kitorang jalan jalan + shopping . Aku borong banyak buku . Wahahaha . See , aku rajin oh ! Baca buku masa cuti :PP


Pukul 4 lebih kitorang balik lah cuz bapak aku suruh balik awal . Then tunggu bapak aku dekat jejantas . Baru ingat nak pergi rumah mak . Tapi takut tak sempat . Haishh . Jam kud !


Weh , tak sabar kan nak raya ? HAHAHAHAHA
Bye :)







0 budak comell: