Wednesday, September 22, 2010

Imma KILLER today

Assalamualaikum WBT :)

IMMA KILLER ! Yeah tadi gua terpaksa jadi pembunuh . Nak kata menyesal , tak jugak . Tapi benci sebab bau dia busuk macam gulagula reput . Cis habis tangan gua yang suci , halus dan mulus ni . Hm takpelah . Apeadehal ? Sental je guna pencuci baju . Confirm wangi balik and bonus , tangan gua jadi putih . Bhahaha


Actually gua bukan bunuh sebab gua nak . Eiii tolong lah . Muka gua memang lah suci tapi perangai kadangkadang macam setan jugak . But gua takde lah tergamak nak cabut nyawa makhluk Allah yang sekor ni . Gua pun manusia . Ada hati ada perasaan macam luu orang jugak la kan ? Ke korang memang hati busuk ? Teeeeetttttttttttttttttttt




So , hari ni gua bedah katak . To all yang ambik SC STREAM mesti ada buat kan ? EH tak buat ke ? Bapak lembab . Sekolah apa tuh ? Hahaha . Takpetakpe . Nanti buat jugak .

Anyway , gua agak teruja plus nervousaaa jugak tadi . Ah mana taknya ! Katak tu takde rupa katak pun ! Gua rasa tu abang dia lah . 'SI KODOK' . Tengok muka pun tahu . Semenah habis ! Geli geleman . Nasib baik gua ni hebat . Boleh lah cover cuak . Hakhak !




Ah yang tiga ekor kat atas ni pun ada lah jugak kena mengena dengan katak ni . Spesies sama kud . Entah lah . Gua agak je sebab muka sama . Tak gitu ? *sape setuju gigit kuku kaki*


*cred : Farzana Hatta*


So inilah dia my PRINCE K*kodok* . Awwww handsome gila kan ? Dah tahap maksimum dah handsome dia ni . Macam Karthik weyy . Comell je . Badan serious hot ! Ala ala Jacob Black gitu . Siap ada six pack . Hah hambik kau ! Banyak melompat niii .



Muka gua merah semacam kan ? Hmmm badan gua tak dapat nak menanggung beban Inas kud . Hahaahaha . Inas sengal habis . But annoying gila hari ni ==" Cett




Eh gua rasa tinggi pulak . Wahahahaha . Ke korang yang pendek ni ? ^^


Actually ada banyak lagi gambar but luu paham paham lah . Gua ni bukan pemalas . Cuma tak rajin sikit je ! Nanti kalau gua free , gua upload . Well biasalah . Gua busy banyak show .


By the way , jangan lupa pandang kiri pandang kanan . Jangan pandang belakang . INGATTT !!


NOTA SUCI : Luu pikir luu je boleh mengata gua ? Wey , sekali lu bahan gua , gua tak kan balas but gua ingat sampai mati ! Dey apeadehal ? Pegi jalan lah sama lu punya perangai !







8 budak comell:

ila said...

kodok..gelii
tggu la thn depan my time
huhu

ila said...

kodok..gelii
tggu la thn depan my time
huhu

Aqila Sarah said...

hehe mula mula geli la sikit but after that rasa seronok kud !
nwy , gud luck eh next year :)

puteri.diyana94 said...

euuww...~
menggelikan la..tgk ktak pown da geli.
hehhe~~
qila mstei amk bio an...
=)

Aqila Sarah said...

hehehe kulit dy licinnn .
memang geliiiii !

hamzah ian said...

yekssss.. hahahhaaa

Rina (◕‿◕)✿ said...

hahhaa dlu rina bedah katak, katak tu melompt lagi ngan perut tburai geliiiiiii

Aqila Sarah said...

hamzah ian : haha . yekss yekss lak dia :P

rina : OMG ! Serious ? hahaha lawaknyee