Friday, September 3, 2010

Kamu suka kucing ?

Assalamualaikum :)


Hey guys . Hari ni Qyla nak cerita pasal kucing baru kat rumah ! Weee . Sangat comell . Dah beberapa minggu dah dia kat dunia ni . Mula mula kembar 3 . Tapi seekor mati pulak ==" Haish apalah nasib :'(


Adik Qyla letak nama Torres and Messi . Apa kejadahnya pun aku tak tahu lah . Haha . Messi tu memang tak leh blah . Dah lah aku tak suka Messi . Grrrrr ==" Tapi tak kisahlah sebab kucing kucing ni adorable sangat !!!


So , meh usha gambar gambar terbaik dari ladang .
Kucing saya hebat :)


*sangat sayang si busuk ni*

*itulah ibu kepada anak anak kucing saya :)*

*yang sekor ni memang suka bukak mulut time tidur*
-bibir pink macam Inas :P-

*Qyla yang baik dodoikan mereka*

*This is my FAV !*
-suka sangat pegang tapak kaki mereka ! Lembut-

*Awww . Sweet kan ?*

*Haha tak senonoh !*


Aku sayang masa kecik je . Bila kucing kucing ni dah besar , aku biar adik adik aku yang jaga . Hahah . Bukan takut tapi . . . . . . . hmm entah lah . HAHAHA . Aku trauma dengan kucing besar !
Anak kucing takpe T___________________T




*****************************************************************************


TAGGED


Oh yaa . Tadi Nurul suruh ambik tag dekat belog dia . Thanks lah makcik . First time kau bagi aku tag . Kau memang terhebat lah weh ! Aku bangga dapat kawan macam kau *coughcough* . Aduh nak nangis dah aku sebab beruntung sangat ada kawan yang baik dan suci macam kau .

*maaf readers , saya terpaksa menipu . Anda faham kan ? Aduh kurang pahala puasa ==*





1. Apakah yang bermain di fikiran anda sekarang?
-Esok macam nak ajak Mama pergi beli buku Epop and KLIK !

2. Apakah nama samaran anda?
-Qyla , Sarah , Angah , Toyah , Suci and MOK :)
*banyak lagi sebenarnya*

3. Berikan tiga orang yang anda sayang.
-Mana cukup 3 ! Haha . Aku sayang semua orang :)

4. Panggilan anda untuk si dia?
-weh bodoh . haha

5. hadiah yang anda impikan dari seseorang.
-Daddy , angah nak laptop VAIO boleh ? HAHAHA :P

6. Belog mana yang anda suka visit?
-banyak . Tak terkira weh ! Belog korang semua best best ! Lagi lagi yang ada kpop stuff :)

7. Tag 15 blogger.
-babykhue
-k♥
-qila
-mish
-dilaa

*5 orang dah la . Haish kau ni lebih lebih pulak . Penat haku T________T*







5 budak comell:

(: syai_sharif :) said...

ishh comeynya kucing tuuu <3

Aqila Sarah said...

hehehe tengok tuan lahh :PP
thanks nwyy :)

Sharifah Nurul Shahirah said...

jgn buat aku geli r.
ble mse org pnggil kaw suci

Aqila Sarah said...

kaw tahu apa ?
kaw bukan 24/7 dengan aku .
haha

NUR FARAH AQILAH said...

kau tagged aku ke qyla? selalunya kau tak panggil pun qila kan? lain kali cakaplah leng barulah tau. huhu