Monday, September 13, 2010

More Photosssss ^^




Assalamualaikum :)
Salam 5 Syawal semua !


So , hari ni Qyla duduk dekat rumah je . Tak pergi mana mana pun . Penat oh penat ! Lagi pun esok and khamis maybe nak keluar . Nak pergi beraya plus hangout dengan kawankawan :) TAK SABAR ! *eh semalam korang ada tengok cerita SABAR ? Alaaa cerita Remi Ishak jadi bangla/india tu ! Tahu tak ending dia ? Aku tak sempat tengok sampai habis lahh :'(


Okay aku dah lari tajuk . Nak kejar pun tak larat . Haha . Anyway , korang dah start puasa 6 ? Aku belummm . Emmmm . Tak puas beraya lagi ohh !




*ini masa raya kedua . OTW nak pergi rumah MakLong dekat Aloq Staq*
Suka sebab dapat jumpa DIA . Hahah miang


Anyway , hari ni aku bosannn :'( Kakak keluar beraya dekat KU kot . Ken pun keluar pergi Surada . Ipan buat hal sendiri . Hahaha . And Baah adikku tersayang pergi tidur rumah Mak .



Oh yaa . Semalam aku pergi rumah Mak Uda , rumah Cik Adi and rumah Mak&Abah . Ingat kan nak jumpa family Nasrun and Salim . Nak buat reunioun lah katakan . Yela , sekarang ni bukan nak jumpa . KakDah nanti dah nak balik Mesir . Hmm . Tadi Abang dengan Kakak pun dah ada . Haishh rugiiiii
-___________-


Tapi tak apa lah , dapat jugak jumpa budak budak kechik yang chomell sangat :)




*Meet Akiff domok :)*
Sepet gila kan ? Hahaha



*Yang ni pun comell . Lagi lagi yang tengah tu*
Wahahahahahahahahahah *gelak guling guling*



*Omooo . I loveee this one . She looks so freaking adorable !*




*Tayang taceh*



Anyway , aku harap korang enjoy this holiday puas puas eh ? Nanti dah nak sekolah . Bapak tak best ! T________________T




NOTA SUCI : Entah kenapa , aku rasa annoying gila dengan engkau ! Yikessss







0 budak comell: