Thursday, November 11, 2010

Congratulations !



Assalamualaikum WBT :)

So hey , congrats to all UPSR candidates yang dapat result yang gempak gila !!
Tahun ni dengar cerita peratus budak budak yang dapat straight A's meningkat kan kan kan ?
Bangga betul Toyah rasa . Hihi .


Tiba tiba teringat zaman dolu dolu kala . Cehhh .
*mari kita imbas kembali*
jeng jeng jeng *sound effect*


Duluuu . . . .
Ambil result lambat sikit sebab kena pergi sekolah agama dulu untuk ambil result UPSRA .
Alhamdulillah dapat result yang bagus !
Then dup dap dup dap jantung ni masa OTW nak pergi sekolah kebangsaan .
Allah jela yang tahu rasanya macam mana .


Hmmm . Then sampai sampai nampak ramai orang dah meleleh air mata !
Hohohoh lagi cuak weyyy !!


Then dapat lah result . 4A 1B .
Aduh sedih tu memang sedih sebab tak dapat straight A's .
But Toyah tetap rasa bersyukur sangat sangat .
ALHAMDULILLAH :)



So , this year my beloved brotha ada ambil UPSR jugak .
Alhamdullillah result dia sama macam Toyah :)
Terkilan jugak sebab dia tak dapat 5A but tak kesah sebab dia usaha kot .
Usaha gila gila . Lagi gila dari Toyah dulu .
Muahaha .


SAYANG ADIK HITAM KU :D









6 budak comell:

fatynlicious said...

wow. walaupun tak stret A tapi itu adalah sebuah result yang memberangsangkan! hehehe.

Aqila Sarah said...

yuuppp . sangat bangga :D

Ezad Izzuddin said...

tahniah untuk adik itam awak...huhuhu

Aqila Sarah said...

hehehe terima kasih :)

Siti Nur Atikah bt Hashim said...

ahahah , ouh 4A 1B ke ?
weee ~
pandailaa diaa ,

Aqila Sarah said...

hahah Amin :)