Sunday, November 7, 2010

For The First Time EVER


OMG OMG OMG !
For the first time in this year TOYAH PONTENG SEKOLAH !!!
*hahaha*
bangga pulak !


Toyah pun taktahu kenapa Toyah ponteng .

Malas ?
-yeah maybe sebab dah terbiasa cuti . Heheh :P

Penat ?
-eventho dah cuti 5 hari Toyah still penat . or pura pura penat ? HMMM

Exam ?
-hah ! exam dah habis so kita enjoy !!! yeahh duduk rumah lagi best lagi lagi bila ada kakak and adik yang teman kat rumah . If diaorang takde , mati kutu la jawabnya !


Alah , walau apa apa pun alasan Toyah , nasi sudah jadi bubur . Bubur dah kena blend . Dah ponteng tu buat cara ponteng . Takyah bagi banyak alasan ! Hoho


EH , yang korang tersengih sengih tu apesal ? Ni mesti kes pernah ponteng sekolah ni kan ? HOHO kantoi !


Anyway , have a blast time today . Boboi :D








9 budak comell:

honeybeeanjell said...

hehe. akak pun kalau exam da abes, malas nak gi kelas dah. haha.

xoxo

She's retarded said...

kita sama!

Aqila Sarah said...

hahaha yayy sama !!

HAZWAN17 said...

eh toyah..mane boleh ponteng2 ni...

Aqila Sarah said...

alaa dah terponteng :P

i am S!L4H.. said...

haha mne ad ponteng2.....
dtg awl lg skolh...klas stat pkul 7.30,lpas subuh dh pegi..
hahahah ok tipu

Aqila Sarah said...

woah sama lah ! dtg lepas suboh !
huhu :P

*tipu juga nih :P

fatynlicious said...

jangan malas malas
jangan ponteng ponteng
sesungguhnya school life time la paling best sekali! nanti dah masuk uni or kolej, dah tak merasa taw indahnya alam persekolahan XD

Aqila Sarah said...

hehehehe lepas exam je ponteng :P