Saturday, November 27, 2010

Harry Potter and The Deathly Hallows DAEBAK !


Assalamualaikum .
kum kum *weh tengok cerita kum kum ? seramm nyahh !*


Serious cerita HP7 ni gempak gila ! Toyah sarankan anda anda yang bosan tahap gaban tu pergi lah tengok yee . Ahaha to SPM candidates , padan lah dengan muka hangpa . Tak dapat tengok . Hahaha *gelak penuh bangga*


Neway , cerita ni memang best :)
Cuma ending dia je . Macam nak cekik je director dia . Mengada ngada buat part 1 part 2 . Sekali jalan je tak leh ? Buat peghabih duet Toyah je nak tengok banyak banyak . Nasib baik best . Kalau tak , Toyah tenyeh muka tuan director pakai belashan busyuk :P



OH yeah ! Tiba tiba Toyah minat dekat Ron pulak :P Ahaks . So , Toyah ni ibarat Hermione Granger gitu . *sila ludah depan pc* Well , bak kata kawan kawan Toyah , bag Toyah pun dah macam bag beliau . Muahahahaha . Toyah paham sangat . Dah biasa dah orang cakap Toyah ni 2nd Hermione :)


Oh okay lah . Jangan lupa tengok ye . 40 JUTA cendawan ! Oupssss :D







0 budak comell: