Sunday, November 14, 2010

Tagged :)


Assalamualaikum WBT :)

So hari ni takbest plus bosan . Tak keluar mana mana pun sebab semalam dah keluar macam gila carik adik punya PSP . Hahaha . Penat sungguh amat sekali la weyh ! So , hari ni nak rehat la kononnya . Tapi Toyah still penat . Errrr *coughweirdocough*


Then tadi bukak FB and Dilaa Abe ada inbox me something . Oh so Toyah dah ditagged . Haha . Thanks Dilaa sebab selalu tag :D



So , Toyah kena bagitahu korang 7 things about myself . Errrr its kinda complicated . Hahaha . Tolong baca doa banyak banyak before korang baca pasal Toyah . Dan jangan lupa sediakan baldi sebelum muntah .


1) Toyah ni gila gila . Memang lah bila tengok gambar nampak macam suci plus innocent kan ? KANN ? But realitinya tak seindah rupa . Hahaha . Kalau korang dah kenal Toyah , confirm perkataan innocent takkan wujud dalam kepala korang bila terbayang muka Toyah yang 'comell' ni . Tapi suci tu ada lah sikit .

2) Toyah memang perasan suci . Rujuk nombor (1) . Hahaha . Taktahu lah kenapa Toyah jadi sebegini rupa . Tapi seujurnya memang Toyah suci . Ahak ahak !! Kalau kat sekolah , ramai orang mempertikaikan kesucian Toyah . Eiii sangat pendengki ye .

3) Toyah suka membebel . Dari kecil sampai sekarang *w/pun masih kecil juga* . Toyah memang suka bercakap . Kadang kadang cakap tak pakai otak . Hahaha . Maaf -.-

4) Toyah sangat borossss . Errr ini lah sikap yang Toyah nak kikis dari dulu tapi tak dapat dapat . Hahaha .

5) Toyah is a KPOP FREAK !! Like seriously . Imma hugeeee fan of DBSK btw :D Yeah Im one of the cassiopeia and Im proud :) Group lain pun minat gila but DBSK lah yang paling minat :)

6) Toyah suka minat sayang gila dengan Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro . Even dia banyak scandal sampai ada anak dah , Toyah still minat dia :) Go Madrid !!!

7) Oh ya ! Toyah obses dengan number 7 !! Dari kecik ahh . Lepas tu CR pulak pakai jersey number 7 . Pergh lagi lah mendalam cinta Toyah terhadap number 7 nih .




Mereka mereka di atas ini saya tag . Silakan mencuba :)




*sigh*
Buat benda alah ni pun penat . Hahaha :P






5 budak comell:

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. tag siti?? maceh yunk!~ tapi siti da perna dapat award nih..

Aqila Sarah said...

oh yeah ? ramai sgt orang dah penah buat . hehe .

Ogy said...

salam kenal toyah....

Aqila Sarah said...

hye Ogy :)
salam kenal :D

KizZ said...

jemput join Kiz Garden contest " Aku Suka Taman " ( RM50 mungkin milik anda ).For more info , please visit this link..TQ

http://kizgarden.blogspot.com/2010/10/kiz-garden-contest-aku-suka-taman-rm50.html