Friday, December 31, 2010

Pahit Manis Tawar Masin Kelat


Assalamualaikum WBT :)


*sumbangan Dato' Google*


Perghh hari ni hari last wey fer tahun 2010 . Sangat teruja nak lompat ke next year sebab 2010 tak berapa nak best . Tapi tapi tapi .... Toyah bersyukur sebab ada time time nye yang agak best :)


Azam tahun lepas tak ingat ==" Teruk kan ? LOL . Serious lupa . Ke Toyah memang takde azam ? HAHA lagi teruk ! Heh takpe lah . Tahun 2011 buat azam baru and try to achieve it ! Yeah sangat berkobar kobar hari ni okay ! Azam apa takleh bagitahu . Malu la ;P Hakelamak ! Bajet betul diriku !




Oh ya ! Next year maybe Toyah akan kurangkan pakai internet . Maybe lah . Tak confirm pun . HAHA . Tapi insyaALLAH boleh lah . Nak SPM ye dok ? Tak cuak tak sabar tak sangguppppp ! Harap cepat cepat habis . Korang doakan Toyah okay ? AMINNNNN :)


NOTA SUCI : Adik adik form 1 tahun ni comell comell :) Wahh aku senior !!!







2 budak comell:

She's retarded said...

kita senior tp boleh ke kaw kurangkan online

Aqila Sarah said...

kaw jangan pandang rendah kat aku yang rendah ni !
HAHAHA boleh .... kud ;P