Friday, December 24, 2010

Style Your Hijab Contest :)


Assalamualaikum WBT :)


Heyyo guys ! Lama gila siodz tak update belog busuk kesayangan Toyah ni . Muahahahaha . Malas ? Penat ? Takde idea ? All in one weyy . Cuti ni memang busy sangatsangat . Sampai tak sedar yang cuti dah nak blah . Errrrrrrr tak puas kan kan kan ? >.< *jawab kan kalau tak Toyah geletek sampai gila*


Anyway , hari ni Toyah bukannya nak story pasal cuti . Toyah mahu selesaikan tag yang diberi oleh Dilaa :) Thanks yeee sebab tag Toyah yang suci ni :D Bhahahahahah :P


This is actually a contest yang dianjurkan oleh wootwoot. So memandang kan Toyah tak pernah join contest , Toyah agak bengap sikit *sikit je tak banyak* .


So bacalah syarat syaratnya if korang nak join :-
*Toyah pung macam Dilaa . Copy paste jeh :P*

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )





So ni lah gambarnya . Familiar tak ? Hahaha .
Tarikh tutup dah nak dekat so lets go ! Join cepat eh ?
Kalau lambat Toyah gigit :P


Toyah tag mereka yang suci ni :-








3 budak comell:

woot-woot said...

hhooho..im not akak :D

btw thanks for joining ! wish u luck then !

as'salam ^^

She's retarded said...

Familiar gileks pic tu.btw,suci?? Kaw memang bajet.
From:nurulsuci

Mata Hati said...

huhuhu..nampak lain jer