Saturday, April 2, 2011

MAHARAJA LAWAK . LAWAK KE ?

Assalamualaikum WBT :)

HAAAA korang tengok Maharaja Lawak ? Aku tengok aku tengok ! Best kan ? Hihi . Ramai jugak pelawok pelawok . Tapi ado jugak yang macam ==' Haih aku nak gelak pun kesian ! Macam Amir . Serious aku kesian dengan dia . Haduh . Tapi kira okay la . Time dia tengah on air , aku boleh lah pergi dapur amik nasi jap . Tak pun pergi toilet . Kiranya macam tak miss apa apa la . HAHA kejam siot ayat aku !



HAI MAK CIK KARIPAP ! Sumpah lawok ! Haha . Tapi si curly ni tak best sgt . Harap muka je comell ! Hadoi ! But aku still suka Balas :) Persetankan lah orang orang yg cakap korg tak best sebab lawak korg banyak 'double meaning' . Heh . Aku tak kisah sgt pun . Haha chill je k . Abu mengaripap ibunya di dapur ;P TERBAEK !



HAHA ini pun terbaek ! R2 punya lawak gempak . Tapi si adik ni kurang beshh . Abang dia terbaek :) Lawok lawok . Lawak pasal exam tu memang aku gelak gila gila babs ahh . Hohoho


OH YAAAA . Nama tak leh blah . JAMBU ? Hahaha muka lagend tapi hati cute ! Muahahahaha ! Serious Yus dengan Tauke ni kelakar . Caya lah korang . Besttt :)



SEPAH SEPAH SEPAH . Korang still lawak . Hehh sejak korang berlakon citer Bujang Sepah tu , serious aku menyampah --' Macam hape jeh . Bising . Tapi bila korang perform live , aku tabik ah korang . KELAKAR okay . And yeah Syuib tuuu . COMELL bila dah potong rambut ! Hehe untung Siti Sarah :)



Alamak Bang Bil ! Bang Bil memang terbaek lah . Dari dulu tahu ! Time ada kontroversi panas panas tu , aku tak percaya k Bang Bil . CEHHHH ;P Tapi serious , aku suka Nabil masuk ML ni . So , boleh lah dia bersihkan nama dia yang agak tak suci tuu . HEH GO BANG BIL GO !



Heehehehe save the best for last kan ? JOZAN !!!!!!!! Aku tengok korang okay je . Tapi ramai cakap korang punya performance boring/kureng . HEH . Best apa . Aku gelak jugak . Orang cakap dorang ni over confident . Tah la . Maybe korang letak high expectation sangat kot dekat Jozan ni . Lek ah . Baru first week ann . Sabo lahh . Sabo sabo ;P

P/S : Zizan tu balak aku k . Jangan amik ;P Johan dah kawen , kalau tak 2-2 aku punya :D

Yang lain lain tu (Alex , Man , Jihan , WAI , XN3) boleh lah . Nak cakap best tu , okay lah . Haha . Tapi tak best lah CHAM takde :'( HMM rindu Minakumari :P

OH YAAA , next week ML dah tak siar dekat ASTRO PRIMA en ? Siot je . Suruh langgan Mustika . Macam bapak aku nak je ==' Ha'elamak . Takpe takpe . Youtube ada :))

Kbye Assalamualaikum :)







2 budak comell:

Cik Tie Berbicare said...

hahaha , betul betul ! rindu minakumari jugak >.<
LOL best kan ? Jozan bile buat performance dorg gelabahh, bile random, dorg lawak gila ! :P
^^

Aqila Sarah said...

@Cik Tie Berbicare kann ?! minakumari :'(
hmm maybe Jozan dah lama tak perform kud . asik mengacara je ann . nervous la tuh xD hihi