Monday, April 4, 2011

Soley Soley Fenomena Usop Wilcha


Assalamualaikum !
Hey hari ni aku semangat nak mengepost . Hihi . Awok nak cito pasal orang kat bawoh ni ! Cer tengok cer tengok !


Tadaaaaa ! Kenal kan ni siapa ? Kalau tak kenal , aku taktahu lah kau ni orang ke hape ==' Anyway , pagi tadi lepas balik sekolah aku bukak FB and tengok ada page Usop Wilcha glamor di pentas Abpbh 2010 . Perghh time aku like adelah dalam 4K . Lepas setengah jam , dah naik 1K . Kau gila ! Bapak laju ! HAHA tergamam gak ah aku . Fofular si Usop ni kann .

Hah , page ni anggar nak dapat 15K fans dalam tempoh 2hari . But dorang silap bosar ! Tak sampai 1 hari dah lebih 15K . Every single second kot fan dia naik . Takleh blah betul !


*click kalau rabuntut*
HAH ni belum 15K lagi . Tapi bila kau refresh , dah naik gila gila . Nak PS mmg tak sempat lah . HAHA . credit : Usop's Fan Page


*click kalau rabuntut*
Kau tengok ? Baru berapa minit . Pergghhh ! Raso macam nak bako je ! AHAHA oh yaaa , ayat ayat from HKLBR pun bapak famous . Haih . Hebat Mamat Khalid ni . Terbaekk :)

OKLAH mengantuk dah ni . KBYE Assalamualaikum :)






2 budak comell:

anis said...

usop the bestt !!

Aqila Sarah said...

haha kan ? fofular gilaaa !