Sunday, June 19, 2011

Abang Long Fadil + Kak Long Qyla


Assalamualaikum WBT :)



Aaaaa NAMPAK TAK TAJUK kat atas tuhh ? Macam menggelabah je kan ? Haha . *mood perasan tengah membara nih* maaf maaf


Okay , tadi aku pergi tengok KL Gangster . Best lah jugakkk . Tapiiiiiiiiiiii sangat sekejap -.- 1jam30minit je . Mana puas ohh . Baru nak tatap muka Jijan and Aaron Aziz lama lama !! Adoii potong stim betul ahh ! *marah ni marah ni !*


*kereta aku dah jadi barbeque ! muahahahaha*


Tapi takpe sebab Jijan sangat funny and Aaron Aziz sangattt comell :) Awww aww . Apehal lah kau kahwin awal sangat wey ? -.- Haha . Jealous betullll ! Nasib baik ada Jijan yang single mingle . Hihihi fikiran gatal aku dah maii dahhhh !!


*NOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!*

And yang tak bestnya lagi last last Jijan ............. Sedihhhhhhhhhh :'( Rasa cm nak nangis tapi tak boleh sebab muka dia tak menahan . Dasar pelawak terboike ohh dia ni :)


And yeah , Syamsul Yusof pun comell . Tapi dia belakon tak syiokk sangat lah . Cara dia cakap macam awkward gilaaa ! Serious . And last but not least , CORRIE LEE ! Sumpah comell !!!! Ahahaha . Memang terboike jugak ah dia niii . *nasib dah kahwin* . Grrrrrrr


Anyway , you guys yang belum tengok should watch this Movie . Bestttt ohh ! My Jijan pelengkap ceritaaaa :D HAAHAHA


PEACEEEEEEEEEE~~~~


*I LOL everytime I see this :P*








12 budak comell:

Siti Arfah said...

Waa ur jijan? hehe. jlez neh, he , Em siyes eh bez cte neh ?

Aqila Sarah said...

@Siti Arfah hehe . kfine . our Jijan kayh ? LOL
cerita ni best la jugak . i mean better than KONGSI ! haha :P

Awatif Azizi said...

sedey kan last2 zizan ....huhu..

Siti Arfah said...

Aqila = Hehe . em ea bez, ok2. Mmg dh agk mst better dr kongsi coz mle2 sblm tgk kongsi sy egtkn bez gle la, ble dh tgk, biase2 je upenye. huhu. trailer je gempk. huk2

Aqila Sarah said...

@Awatif Azizi tula pasal . sedih gilaa . mcm nak jerit jerit je dlm cinema tuh xD

Aqila Sarah said...

@Siti Arfah TULA . nak tengok kongsi sebab ada Sam je :D hehe . tp mmg trailer dia best kott ! haha

Siti Arfah said...

Hehe. Filem mne2 pn mst la kne trailer best. Bru la org rmai terpikat nk tgk. hehe

Aqila Sarah said...

@Siti Arfah yeah betul betul . tapi kalau trailer best , cerita dia tk best , buat rugi jeee -.-

Siti Arfah said...

Ha,ah en. tol tu. huhu

Aqila Sarah said...

@Siti Arfah hehe :D

amir aizat said...

wahahah cter ni best!

Aqila Sarah said...

@amir aizat kannn ? best gila kottt . haha