Wednesday, June 29, 2011

Kenapa Perlu Sedih Bila Orang Happy ?


Assalamualaikum WBT :)


Okay harini aku nak emo sikit boleh tak ? Sikit je tk banyak . Hehe . OH YAA , post kali ni banyak pasal KPOP , so to KPOP HATERS , nak baca boleh tapi takut boring pulak kan ? Heeeee :D

*comell kan ? aku jealous


So , i guess everyyyyoneee pon dah tahu kot pasal Junhyung(BEAST) and Hara(KARA) . They are dating !! WootWoot ! Actually, Goo Hara is one of my female idol yang aku suka :) So am I supposed to happy or what ? :/ Mula mula tu memang lah aku terkejut tak dapat terima sikit lah . Aku pun taktahu kenapa but aku memang kecewaaaaaa :'( But to be frank , Junhyung is NOTTT my bias . So, i guess aku tak perlu lah emo sangat kan ? Haha lainlah kalau MyHottestMaknae yang ada girlfriend !!! :D


Tapi tapi tapi, yang aku tak faham sangat ni , ramai B2UTIES yang macam tak leh accept benda ni . Wehh apa ni ? Junhyung happy kan ? Asal korang nak marah ? Kalau dia single pun , macam lah dia nak kat kau . Adoiii . Aku bukan nak marah tapi ni dah membusukkan nama B2UTY B2UTY lain termasuk aku . Ada pulak yang sampai nak benci Hara and KARA ! Ahhh booyaa ! Tak matang betul lah !


Now, aku dah tak kisah sangat . As long as Hyungie happy , then I should be happy for him jugak kan ? :') BUTTTTTTT what will happen to Hyunseung then ? OMG !! Is he available ? *raised eyebrow* HAHAHAHAHA . So I guess you're MINE Seungie ! No more Junseung ! Keke ^^



I SHIP JUNRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Okay habis dah cerita buudak 2 orang ni ! Korang pernah tengok KPOP HITZ TALENT SHOW tak ? Pernah ke takk ? HAHA kalau tak pernah , THANK GOD ! And kalau yang pernah tu, aku paham perasaan korang -.- Like seriously , benda tu sangat mengarut . Ramai yang datang macam tak prepare and entah apa apa je semua . Bukan aku nak kutuk , tapi .... Kalau korang tengok, korang paham lah . And nama pun TALENT SHOW . So kalau kau takde talent tu, kau duduk je kat rumah . Tengok TV je......macam aku :P HAHAHA


*apetah nama group nih tapi best ahh :D COMELL*


But bukan semua lah yang tak best . Ada lah jugak 1-2 group yang best . Tapi yang tak menahan tu, ada 1 girl group yang pakai bapak ahhhhhh ! Sorry to say but sakit matalah woiii ! Macam melayu tapi macam chinese gak . HMM harap harap chinese ahh . Kalau melayu memang memalukan lah -.- Bukan apa, pakai lah sopan sikit kan comell ? HEEE :D


Klah boboii . Assalamualaikum :)


*Wahahahahahhaha bapak comell*



nota suci : aqila sarah zulkifli sedang dalam dilema *eh betul ke ayat aku ? mcm kambing je*









1 budak comell: