Sunday, June 5, 2011

Maaf . Aku Tak Minat X-MEN


Assalamualaikum WBT :)




Okay straight to the point . Aku tak pernah tengok X-MEN . Haha . Kenapa ? Sebab aku tak minat . Aku tak pernah pun ada cita cita nak tengok cerita X-Men . Tapi tadi aku keluar dengan membe membe aku . Diorang nak sangat tengok X-Men sebab semua cerita lain dorang dah tengok . You name it . Kongsi ? POTC4 ? Karak ? Fast&Furious5 ? Kungfu Panda ? THOR ? Voice From The Grave ? Erghhh semua lah . Aku tension sebab aku tak tengok satu cerita pun lagi ! HAHA


Oh yaaa . Ada satu cerita je yang diorang belum tengok . Remember me ? Horror movie kot . Tapi lambat sangat pulak . Hadoi :/ Then terpaksalah tengok X-Men tu jugak . But at the end , rasa terpaksa tu bertukar jadi seronok gila ohh . Sebab actually cerita tu bestt gila . Seriously . Aku yang tak pernah tengok X-Men pun rasa cerita tu best sangat .


*awww the hottest beast ever :)*

*HAVOC bad boy :D*

And OMG ! Nicholas Hoult and Lucas Till tersangat lah hotttt ! Awww awwwww . I Likeeeee ! Comell betul . So , for those yang tak tengok lagi cerita X-MEN : First Class , aku sarankan korang pergi tengok . Tak rugii awww . Tapi kalau korang rasa tak best , lantak lah . Taste korang teruk . Hekhekhek



"Go fcuk yourself" . Bhahahahah Wolverine terbaekkk lahhh !!








0 budak comell: