Tuesday, June 14, 2011

“Success builds character, failure reveals it”




Assalamualaikum kawan kawan . Hari ni aku nak emo sikit boleh tak ? Please cakap boleh ! Kalau tak aku hempuk muka korang sorang sorang kat dinding . HAAAAA tahu takut :P


Hmmphh . Bila kita rasa down , time tulah kita rasa dunia ni kecik sangattt . Time tulah kita mula rasa bersyukur dengan apa yang ada . Time tulah kita rasa apa yang kita ada ni sementara . Time tulah kita sedar yang hidup ni sekejap kat atas sekejap kat bawah . AND TIME TU JUGAK LAH KITA INGAT BALIK YANG ALLAH NI SAYANG DENGAN KITA SEBENARNYA :)


Aku bersyukur sebab Allah bagi aku perasaan ni . Perasaan kecewa yang jarang aku rasa . And disebabkan perasaan ni jugak lah aku start bersyukur and try to accept my weakness . Aku lemah . Aku sedar ........


OH YAAA . Actually aku tengah down sebab result exam aku teruk sangat -.- Hehe ni gara gara study last minute lah ni . Lupa pulak ni bukan PMR tapi SPM . Haihhh . Takpelah . Whattodoo kann . Nasi dah jadi bubur . Bubur dah kena blend hancur hancur :P


But InsyaAllah , I will try my best next time :) Gomo Qila Gomo ? LOL First time nak try bahasa klate . Hikhik


*baby , your smile forces me to smile :)*









4 budak comell:

Nia Ridzwan said...

sekali gagal, tak bermakna gagal selamanya. ada masa lagi nak study. good luck dik ;)

Aqila Sarah said...

@Nia Ridzwan awww thank you sangat sangat :))

Anif Abdullah said...

boleh cuba dan buat yg terbaek pada masa akan dtg k :)

Aqila Sarah said...

@Anif Abdullah heee yeye . thanks :)