Sunday, July 17, 2011

Comell Lagi Aku Dari Kau !


OMG DOMO UR SOO CUTEEEE !
eii geraamnyaaa !!!

*macam ni pun comell ke ?*


Assalamualaikum WBT :)


Harini otak aku sihat so jangan risau . Okay , tajuk kita harini ialah DOMOKUN !
Yeahh . Aku tahu memang ada ramai peminat domo kat sini kan ? AAAA NAMPAK TAK NAMPAK TAK ? Ramai kan yang suka . Haha tapi bukan aku . Aku ni bukan tak suka domo tau . Tapi . . . Aku muak doohh ! Semua orang nak membajet jeh . Siapa ada domo dia hot . HA HA . And every single stuff yang ada gambar domo harus beli ! Ehh ehh 'WAJIB' beli . LIKE WTF babe -.-


Aku tak marah sebab tu hak orang kan . Tapi entah lah . Aku rasa menyampah pulak kengkadang . HAHA . Lepas domo , ANGRY BIRD pulak famous . Then everyoneeee pun nak beli stuff yang ada kaitan dengan AB . Siap nak beli babi hijau mengikut saiz sebab nak lengkapkan koleksi AB tuuu . HAK HAK . Lawak pulak rasanya .


*game dia best !*


Aku suka main game AB . Suka weyy . Tapi takde lah sampai addicted -.- NO NO NO . Gitu gitu je la . Tapi bila semua orang dah suka atau dalam erti kata lain 'menyangap' dengan AB ni , perasaan menyampah aku tiba tiba wujud . MAAF -.- Ia terjadi secara tidak sengaja . Pastu bila keluar jenjalan , bersepah sepak AB dengan Domo . Hadehh . Capek dehhh


Lebih baik awak awak semua tengok saya . Lagi comell xD HAHA Kalah domokunkun awak tuu tau ! :PPP


Heeee jangan marah saya tak suka DOMO :D Byeeeeeeeeee <3






1 budak comell:

sitiz said...

domo,,, haha,,,
> angry bird... mmg best geme uh...