Tuesday, October 25, 2011

That Awkward Moment When.....

Assalamualaikum orang2 kampung! HAIIIIII :D




Weh rasa janggal nak menaip sebab dah berapa kurun aku tk singgah melawat belog mucuk aku nih. Maaf yaaa.. Nggak punya waktu. Sibuk banget deh! Alahaiii alasan aku.. Hihi


K. Serious nak taip pun takde idea. Otak blur gila babs. Aku rasa aku dah takde bakat nak menulis belog... Cehh! Tapi memang betul weh. Kalau dulu kemain banyak idea aku ada nak taruk kat belog ni. Sekarang? Hampeh! Rasa cam orang bodoh jeh kalau aku merapu..


Kadang2 ada lh jugak rasa macam nak delete jeh belog ni... Tapi..... :'( Nanti aku rindu camne? Tsk tsk tsk... EH tapi kan, kalau tk delete, belog aku ni dah jadi macam khazanah jela kat alam maya ni.. Terbiarrrr..... Huhu kesiannya dekat awak :(


So, aku tak terfikir nak delete belog buat masa sekarang nih. Tunggu lh lepas SPM nanti mana tahu tiba2 idea aku nak menaip semakin mencurah2.. Aaaaa ye idok? :D Hopefully! Kalau tak, aku delete jelah kan.. Buat apa nak simpan kalau takde guna.. Tak pun aku private kan.. Leh jadikan kenangan. Ecehhh :P


But to all yang tk putus2 singgah and encourage Aqila Sarah Zulkifli untuk menulis belog, thank you yaaaaa! Love you all.. And to mereka yang menggelabah babs tk suka baca repekan aku, boleh lh balik kampung tanam jagung makan kangkung. Saya doakan awak bahagia :3




TERIMA KASIH! Doakan yang terbaik untuk saya dalam SPM 2011 *14Nov-15Nov* yaaa!
Assalamualaikum WBT :)







0 budak comell: