Monday, December 26, 2011

WE DON'T ALWAYS GET WHAT WE WANT


Assalamualaikum WBT :)


Heyy. Lately ni aku cepat emo oh. Cepat sangat terasa. Orang cakap sikit aku naik hangin. Tktahu asal. Maybe sebab aku bosan? HAHA alasan tahapehape.




Hmmmm. Entahlah. Aku rasa macam diabaikan kawan2 baik aku :'( Habis je SPM, dah jarang gila jumpa. Semuanya busy dengal hal masing2. Nak jumpa pun payah. Ada hal lah itulah.Tapi dorang ada pulak masa nak keluar dengan kawan yang lain. Okay fine. Aku jealous. Aku tk suka kawan baik aku ada bestfriend lain --' HAHA ego lebih aku ni. Tamak halobaloba.


Alaaaa bukan apa... Aku just tknak hubungan kita renggang. Tuje. Kadang2 aku rasa aku je yang lebih2 ingat kat kau. Hm.. Tktau lah. This week ingat nak lepak rumah Fana tapi banyak je halangan :'( Nak jumpa Abe before dia masuk PLKN pun macam susah je. Nak jumpa Farris tapi dia kerja.. EH? Jumpa Farris buat apa? Takde faedah. Hmmm nak jumpa Haniz! Lama gila tk jumpa si siam nih :P Anndddd nak jumpa Nad Sayang hari2. Tapi dia kan busy dgn org lain :') Fk? Lagilah....


Kadang2 rasa nyesal pulak amik lesen awal2. Haha serious weh. Bosan gila tengok budak2 form5 teruja amik lesen :P Huhu... K aku tipu. Tanak dah weh amik lesen! Alhamdulillah dah lepas! Tamau aku hadap muka JPJ lagi. Huahua. Cukup2 lah tu wey.


Hmm tapi takpelah. Tunggu masa je nak start keje.. Maybe nanti hilanglah rasa sunyi tukan :') So now what? Duduk rumah goyang2 bontot ke apa? Nak study ke? :D hehehe. Merayau? Ishhhh lagha! Nak keluar? Takde kawan dah :'( HAHAHA. But its okay. ALLAH SENTIASA ADA DENGAN KITA :) ALHAMDULILLAH!


*random pic* Its Nurul's finger!! Miss my pet XD






3 budak comell:

Apik Pehe said...

huhu..emo tu kena kawal sikit..

Aqila Sarah said...

@Apik Pehe susah. but i'll try :'D

A retarded kitty said...

tulah, sapa suruh amik lesen awal2