Friday, March 16, 2012

ME BACKY BACK!


Assalamualaikum WBT :) Haiiii!




Rindunyaaaa dengan bloggg niiiii! ........K drama sangat. Anyway, aku baru je balik dari satu tempat ni. Sangat best and sangat seronok. Its like the BEST place in the world. Tenang sangat! Kalau ada rezeki lagi, INSYAALAH nak pergi sana balik. Tinggal kat situ terus pun tak apa hehek :D


Pergi sana, mcm2 kita rasa. Mmg happy tak terkata. Tapi bila nak balik, sampai menangis2 tauu haha. Sayu nak tinggalkan tempat tu and sedih nak berpisah dengan tuuuuuttttt! Ceh.. Drama lagi. HMMMMMMMMM takpe, hidup mesti diteruskan.


SO, sekarang ni aku dah jadi penganggur terhormat! Wah! Macam bangga gila kan. Hmm, belum rasa bosan lagi. Best pulak duk kat umah main2 guli. Adik2 pun cuti sekolah. Kakak pulak exam. HAH seronok apa! Haha. Takde lah tension mcm kat tempat kerja :3


Tapi nanti bulan 4 mesti mcm gila duk kat umah. HAHA. Boss pulak ajak kerja balik fr sebulan. CISSS malas akuu! Dah lah tolak elaun aku! HAHAHAH. Nak carik kerja baru. Yang senang2 tapi gaji masyuk! Ada tak? Huhu.




KK. Kita chow dulu eh. Papehal calling2 ah :P Bye! Assalamualaikum WBT!











0 budak comell: